Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Patinás Pálinka

A céljuk, a legjobb gyümölcsök felhasználásával kiváló minőségű pálinkát adni a fogyasztóknak. Fontos volt nekik , hogy ezt a minőséget kiemeljük a fogyasztók számára is, ezért egy fiatalos, modern csomagolást álmodtak meg. Mivel nagyon más területekről érkeztek, így a Patinás pálinka márka megszületését nagyon sok munka előzte meg.

Az orvosságos üveg a hagyományok tiszteletét, a kék szín pedig a természetet, a vizet szimbolizálja. Letisztult dizájn mellett döntöttek, hogy a pálinka maradjon a középpontban. Ezt a megközelítést erősíti tovább az átlátszó címke és a logójuk. A pálinka kultúráját és az ízek élvezetét szeretnék elősegíteni, ezért fogyasztóik számára szeretnék egy kis segítséget nyújtani kóstolókártyáikkal. A leírások és az értékelések betekintést adnak a pálinkáik komplex íz- és illatvilágába. Ettől lett a Patinás Pálinka egyedi.

A rengeteg munka meghozta gyümölcsét. 2020-ban elindították a Patinás Pálinka értékesítését, azonban a termékfejlesztés továbbra is központi szerepet tölt be a cég életében. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél több helyen legyenek elérhetőek termékeik és termékpalettáikat a fogyasztói igények alapján fejlesszék tovább. Köszönik azok bizalmát, akik választásukkal támogatják induló márkáikat és céljaikat.

Rendezés: